Keystone Garden Wall - Design för hjärta och hjärna

Keystone Garden Wall är en finurlig, tillika fenomenal mursten med ett utseende som tilltalar både hjärta och hjärna. Blocken är huggna för att likna granit och passar perfekt till att bygga låga trädgårdsmurar och blomsteranläggningar.

 

Har du en tomt som sluttar så mycket att du har svårt att hitta en yta att ställa solstolen på? Med Keystone Garden Wall kan du utnyttja höjdskillnaden och skapa spännande terrasseringar som gör din trädgård mer varierad. Att använda sig av terrasser i trädgården öppnar upp nya möjligheter att ge trädgården rumskänsla.

 

Spännande granitutseende

Garden Wall har en huggen yta som påminner om granit och en konstruktion som passar perfekt till den lite lägre trädgårdsmuren. Granitutseendet gör att Garden Wall gör sig extra bra tillsammans med det gröna i din trädgård.

Specifikation
Måttabell och färger
Detta kan du bygga
Bilder

Perfekt för den lite lägre stödmuren

Keystone Garden Wall är ett komplett stödmursystem. Den är ett perfekt val för den lite lägre trädgårdsmuren och är enkel att bygga. Du låser blocken med Keystones unika glasfiberstavar. Därför behövs varken murbruk eller specialverktyg.

detaljer gw

  1. Hål för glasfiberstavar som låser blocken och samtidigt tillåter justering och anpassning.
  2. Sned kan t som möjliggör att bygga en svängd mur.
  3. Rustikt utseende som påminner om huggen granit.
  4. Glasfiberstavar är starka, lätta och rostar inte.

Puff fb

Puff app liten

Puff appstore svensk

Puff googleplay liten

Puff katalogen 2014

puff_etuna

puff träbjälklag